Woonbeton vloer

Woonbeton heeft een industriële en stijlvolle uitstraling met een natuurlijk en authentiek karakter. De naadloze afwerking en robuuste uitstraling van woonbeton geven elke ruimte een eigentijdse en moderne look. Ook is vloerverwarming geen enkel probleem in combinatie met een woonbetonvloer.

Woonbeton-vloer-in-de-keuken

Woonbeton vloer laten leggen

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om hoogwaardig woonbeton vakkundig te leggen. Met ons certificaat kunt u erop vertrouwen dat u het juiste advies krijgt voor uw vloerproject. Bovendien streven wij ernaar om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook een zeer scherpe prijs te bieden, zodat u verzekerd bent van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw vloerwensen te realiseren en ervoor te zorgen dat u niet te veel betaalt. Bij AR Vloertechnieken streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw vloerproject tot in de kleinste details te perfectioneren.

Woonbeton in de slaapkamer
Woonbeton in de keuken
Woonbeton in de woonkamer
Previous
Next

Voordelen van woonbeton

  • Veel kleuren
  • Stofvrij
  • Onderhoudsarm
  • Industriele sfeer
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duurzaam

Wat is woonbeton?

Woonbeton is een soort gietvloer met een industriële en stijlvolle uitstraling. De vloer is dikker en sterker vergeleken met een standaard gietvloer. Bovendien is de woon beton vloer slijtvast, krasbestendig en geluidsarm. Deze vloer is geschikt voor woonruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer of keuken maar is ook geschrikt voor kantoren en bedrijfsruimtes. De vloer is niet 100% waterdicht maar wel waterafstotend. Met een speciale waterwerende coating kan de vloer ook geschikt zijn voor in de badkamer.

De vloer heeft een 2 á 3 mm dikke toplaag die je boven op een bestaande vloer aanbrengt. Denk hierbij aan een gestorte betonnen vloer, cementdekvloer, egaline of anhydriet dekvloer. Ook als de ondergrond tegels zijn, is het geen enkel probleem. Wel dienen wij eerst een egalisatie laag aan te brengen voordat wij de vloer leggen.

Waar bestaat woonbeton uit?

Woonbeton is een duurzame en waterdichte cementgebonden betonvloer. Deze hoogwaardige vloer bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van cement, pigmenten en een speciaal bindmiddel. Door de unieke eigenschappen van het bindmiddel is de vloer bestand tegen water, slijtage en vlekken. Met zijn moderne uitstraling en veelzijdigheid is woonbeton een ideale keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Het biedt niet alleen een solide basis, maar voegt ook stijl en karakter toe aan elke ruimte.

Woonbeton onderhouden

Om de duurzaamheid en kwaliteit van woonbeton te behouden, is het van groot belang om de vloer regelmatig goed te onderhouden. Gelukkig is het schoonmaken van een woonbetonvloer heel eenvoudig en gemakkelijk. Gebruik geen chemicaliën op de vloer, maar maak gebruik van gewone schoonmaakmiddelen die speciaal ontworpen zijn om de vloer schoon en fris te houden. Daarnaast is het aan te raden om na verloop van tijd de toplaag van het woonbeton te vernieuwen, zodat eventuele krasjes weggeschuurd kunnen worden. Door regelmatig onderhoud te plegen, zult u jarenlang kunnen genieten van een prachtige en goed verzorgde woonbetonvloer.
Woonbeton-vloer-met-een-gele-stoel-en-een-plant

De kleurmogelijkheden zijn eindeloos

Woonbeton is verkrijgbaar in 60 tot 70 verschillende kleurtinten. Als de woonbetonvloer wordt opgeschuurd, krijg het een levendige kleurbeleving. Hierdoor wordt een stoer eindresultaat gecreëerd. Ideaal als u in uw woning een Industriële sfeer wilt creëren.

Woonbeton wordt steeds populairder als industriële vloer. Je ziet steeds vaker woonbetonvloeren terugkomen in woningen, winkels en kantoren. Naast de industriële uitstraling is de gietvloer naadloos gelegd, heeft de vloer een stofvrij karakter en is hij onderhoudsarm. Ook vloerverwarming is geen enkel probleem.

Hieronder een impressie van de kleurmogelijkheden ter inspiratie. U kunt ook zelf een RAL kleur kiezen.

woonbeton-gietvloer-kleuren

Gratis samples van woonbeton aanvragen? Wij komen graag bij u langs!