Industrievloer

Een industrievloer is onder andere geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en kenmerkt zich door een zeer hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. Op zoek naar een specialist in het leggen van industrie vloeren? AR Vloertechnieken helpt u graag verder! 

Industrievloer laten leggen
Industrievloer
Industrievloer
Previous
Next

Voordelen van een industrievloer

  • Duurzaam
  • Vloeistof dicht
  • Hygiënisch
  • Antislip eigenschappen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Bestand tegen chemicaliën

Industrievloer

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om industrievloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Of u nu een industrievloer nodig heeft voor een fabriek, magazijn, werkplaats of een andere commerciële toepassing, AR Vloertechnieken heeft de expertise om aan uw eisen te voldoen. Ze begrijpen het belang van duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie in industriële omgevingen en zullen ervoor zorgen dat uw vloer aan deze normen voldoet.

Onze gecertificeerde vakmensen hebben uitgebreide ervaring in het leggen van industrievloeren voor diverse sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, logistiek, productie en meer. We begrijpen dat elke toepassing uniek is en vereist specifieke eigenschappen, zoals slijtvastheid, antislip of chemische bestendigheid. Daarom werken we nauw samen met u om aan al uw eisen en voorkeuren te voldoen.

Wat is een Industrievloer?

Een industrievloer is een speciaal ontworpen vloersysteem dat wordt gebruikt in industriële en commerciële omgevingen. Deze vloeren zijn zorgvuldig ontworpen om bestand te zijn tegen de zware eisen en belastingen die typisch zijn voor industriële toepassingen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen chemische stoffen, zware machines en voertuigen. Industrievloeren zijn niet alleen functioneel, maar ze kunnen ook bijdragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving. Door hun antislip eigenschappen verminderen ze het risico op ongelukken en bieden ze een solide basis voor het uitvoeren van industriële activiteiten. Deze vloeren kunnen in verschillende kleuren en afwerkingen worden geleverd, zodat ze esthetisch aantrekkelijk zijn en passen bij de stijl van de ruimte. Industrievloeren worden vaak aangetroffen in fabrieken, magazijnen, werkplaatsen, productiefaciliteiten, distributiecentra en andere soortgelijke ruimtes waar duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid essentieel zijn.

Onze industrievloer is zeer goed bestand tegen diverse elementen, waaronder zuren, zouten, oliën, vetten en brandstoffen. Dit maakt onze vloeren uitermate geschikt voor gebruik in bedrijven actief in de vleesverwerking, visverwerking, fruit- en groenteverwerking, en zelfs in de zuivelindustrie. Met onze hoogwaardige vloeroplossingen kunnen bedrijven genieten van een duurzame en betrouwbare vloer die voldoet aan de strenge eisen van deze industrieën.

Verschillende soorten industrievloeren

Epoxy gietvloer

Geschikt voor extreem zware belasting zoals heftruckverkeer

Op zoek naar een Epoxy gietvloer voor uw bedrijfshal, fabriek, woning of industriële omgevingen? Onze epoxy gietvloeren zijn door hun slijtvastheid en hun hoge chemische en mechanische belastbaarheid zeer geschikt. Deze is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, ook met betonlook of flakes. Onze epoxy gietvloeren worden altijd vakkundig gelegd. Lees meer over epoxy gietvloeren.

PMMA-vloeren

Met een PMMA-vloer weer snel aan het werk.

Op zoek naar een industrievloer in uw bedrijf maar kunt u het bedrijfsproces niet te lang stilleggen dan kiest u voor een PMMA-vloer van AR vloertechnieken.Deze vloeren drogen extreem snel en kun je snel weer belasten.

Vloercoating

De oude vloer weer snel strak, hard en slijtvast.

Vloercoating is een sterke, slijtvaste toplaag die de bestaande bedrijfsvloer een nieuw strak uiterlijk geeft. Onze vloercoatings voor bedrijf en industrie zijn op basis van epoxy. Vloercoating op basis van epoxy passen wij veel toe in de bedrijvensector vanwege chemische en zware mechanische belasting, slijtvastheid, maar ook vloeistofdichtheid.

Monopur

Uitstekende bescherming tegen thermische schokken.

Before

After

Bedrijfsvloer coaten

Een duurzame oplossing voor uw bedrijfsvloer

Een goed onderhouden bedrijfsvloer is een onmisbaar element binnen uw zakelijke ruimte. Niet alleen heeft het een aanzienlijke invloed op het uiterlijk van uw bedrijf, maar ook op de functionaliteit ervan. Als u op zoek bent naar een kostenefficiënte en duurzame manier om uw bedrijfsvloer te vernieuwen en te beschermen, dan kunt u vertrouwen op de expertise van AR Vloertechnieken. Met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van vloercoating, bieden wij de oplossingen waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om het renoveren van een industriële vloer of het beschermen van een commerciële vloer, wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking die voldoet aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw bedrijfsvloer kunnen transformeren tot een duurzame en esthetisch aantrekkelijke ruimte.

Gratis samples van industrievloeren aanvragen? Wij komen graag bij u langs!