Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloeren behoren tot de meest gewilde vloeropties voor zowel industriële als commerciële toepassingen. Deze vloersystemen hebben de afgelopen jaren een enorme populariteit verworven vanwege hun indrukwekkende eigenschappen en veelzijdigheid. Een epoxy gietvloer is ideaal voor bedrijfsvloeren. Op zoek naar een specialist in het leggen van epoxy vloeren? AR Vloertechnieken helpt u graag verder!

Industrievloer laten leggen
Epoxy vloer
Epoxy vloer
Previous
Next

Voordelen van een epoxy vloer

  • Duurzaam
  • Vloeistof dicht
  • Hygiënisch
  • 100% naadloos
  • Sterker dan beton
  • Onderhoudsvriendelijk

Epoxy vloeren

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om epoxy gietvloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Of u nu een industrievloer nodig heeft voor een fabriek, magazijn, werkplaats of een andere commerciële toepassing, AR Vloertechnieken heeft de expertise om aan uw eisen te voldoen. Ze begrijpen het belang van duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie in industriële omgevingen en zullen ervoor zorgen dat uw vloer aan deze normen voldoet.

Wij bieden epoxy gietvloeren van topkwaliteit die speciaal ontworpen zijn voor langdurige duurzaamheid en uitstekende prestaties. Onze gietvloeren zijn niet alleen bestand tegen chemische stoffen, maar hebben ook een hoge mechanische belastbaarheid, waardoor ze perfect geschikt zijn voor intensief gebruik. Bij ons kunt u rekenen op ervaren vakmensen die zorgen voor een vakkundige plaatsing van de epoxy gietvloeren. Met hun expertise en oog voor detail zorgen ze ervoor dat de vloer perfect wordt geïnstalleerd, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Wat is een epoxy gietvloer?

Een epoxy gietvloer is een type vloerbedekking dat bestaat uit meerdere lagen epoxyhars, een substantie die bekend staat om zijn uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid. De vloer wordt ‘gegoten’, wat betekent dat de epoxyhars vloeibaar is tijdens de installatie en uithardt tot een solide, naadloos oppervlak. Het resultaat is een extreem resistent en duurzaam vloersysteem dat bestand is tegen hoge belasting, chemische stoffen, en slijtage, waardoor het een uitstekende keuze is voor industriële en commerciële toepassingen. Bovendien biedt een epoxy gietvloer een strak, modern uiterlijk dat gemakkelijk te onderhouden is en in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen kan worden aangebracht.

Epoxy gietvloeren

Onderhoud en verzorging van epoxy gietvloeren

Epoxy gietvloer reinigen en schoonmaken

Een epoxy gietvloer is relatief gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig vegen of stofzuigen helpt om stof en vuil te verwijderen en de vloer er netjes uit te laten zien. Voor een grondige schoonmaakbeurt adviseren wij een zachte doek of mop met een mild, pH-neutraal reinigingsmiddel te gebruiken. Vermijd het gebruik van schuurmiddelen of agressieve chemicaliën, die de afwerking van de epoxy gietvloer kunnen beschadigen. Voor hardnekkige vlekken is het raadzaam om direct een professional te raadplegen om schade aan de vloer te voorkomen. Wanneer goed onderhouden, zal een epoxy gietvloer zijn aantrekkelijke uitstraling en prestatiekenmerken gedurende vele jaren behouden.

Epoxy vloercoating

Duurzame en kostenefficiënte oplossing

Epoxy vloercoating is een duurzame en kostenefficiënte oplossing die wordt gebruikt om betonnen vloeren te beschermen en te versterken. De coating wordt direct op het beton aangebracht en vormt een sterke, naadloze en glanzende laag die bestand is tegen zware belasting en extreme weersomstandigheden. Epoxy vloercoating is gemakkelijk schoon te maken, onderhoudsarm en bestand tegen vlekken, wat het een ideale keuze maakt voor commerciële en industriële omgevingen zoals magazijnen, garages en fabrieken. Bovendien geeft het de vloer een esthetisch aantrekkelijke uitstraling en kan het in een reeks kleuren en afwerkingen worden aangebracht om de uitstraling en sfeer van de ruimte te verbeteren.

Before

After

Toepassing

Zowel industrieel als commercieel

Epoxy gietvloeren vinden hun toepassing in een veelheid van sectoren vanwege hun robuuste kenmerken en veelzijdigheid. In de industriële sector worden ze veel gebruikt in magazijnen, fabrieken en werkplaatsen vanwege hun weerstand tegen hoge belasting en chemische stoffen. In de commerciële sector zijn ze een populaire keuze voor winkels en kantoren, dankzij hun aantrekkelijke esthetiek en eenvoudige onderhoud. Ook in de medische sector en bij voedsel- en drankbedrijven zijn epoxy gietvloeren favoriet vanwege hun hygiënische eigenschappen en gemakkelijke reinigbaarheid. Niet alleen in deze sectoren, maar ook in particuliere woningen worden epoxy gietvloeren steeds vaker toegepast, vooral in garages, woonkamers, kelders en bij toepassingen waar duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud belangrijk zijn.

Epoxy gietvloer kosten

De kosten van een epoxy gietvloer kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang en complexiteit van het project, de bestaande staat van de vloer, en de specifieke vereisten van de klant. Bij AR Vloertechnieken bieden we concurrerende prijzen voor onze hoogwaardige epoxy gietvloeren, die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden gezien hun duurzaamheid en prestatiekenmerken. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte die aan uw specifieke behoeften en budget voldoet. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie over de kosten en de vele voordelen van onze epoxy gietvloeren. Neem vandaag nog contact op met AR Vloertechnieken voor meer informatie!

Gratis samples van Epoxy vloeren aanvragen? Wij komen graag bij u langs!