Woonbeton Plus gietvloer?

Woonbeton gietvloeren hebben een industriële uitstraling en is hij onderhoudsarm. Ook vloerverwarming is geen enkel probleem.

Woonbeton Gietvloer

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om woonbeton gietvloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Wat is een woonbeton gietvloer?

Een woonbeton gietvloer is een 2 a 3 mm dikke toplaag die je boven op een bestaande vloer aanbrengt. Denk hierbij aan een gestorte betonnen vloer, cementdekvloer, egaline, anhydriet dekvloer. Ook is als de ondergrond tegels is is het geen enkel probleem. Wel dienen wij eerst een egalisatie laag aan te brengen. Woonbeton is een waterdicht cementgebonden betonvloer. Woonbeton bestaat uit een mix van cement, pigmenten, en een speciaal bindmiddel. In veel verschillende kleuren leverbaar.  

Schuur de gietvloer op om een industriële sfeer te creeren

Woonbeton gietvloeren zijn verkrijgbaar in 60 tot 70 verschillende kleurtinten. Als je een woonbetonvloer gaat opschuren dan krijg je een levendige kleurbeleving. Hierdoor creëer je een stoer eindresultaat. Ideaal als je in je woning een Industriële sfeer wilt creëren.

Woonbeton wordt steeds populairder als industriële vloer. Je ziet steeds vaker woonbeton gietvloeren terugkomen in woningen, winkels en kantoren. Naast de industriële uitstraling is de gietvloer naadloos gelegd, heeft de vloer een stofvrij karakter en is hij onderhoudsarm. Ook vloerverwarming is geen enkel probleem.

De kleurmogelijkheden zijn eindeloos

Hieronder een impressie van de kleurmogelijkheden ter inspiratie. Zelfs een RAL kleur kiezen is ook mogelijk.

lavasteen millestone gietvloer

Voordelen

Gratis samples van gietvloeren aanvragen?