Woonbeton laten leggen in Nijmegen?

Woonbeton heeft een industriële en stijlvolle uitstraling met een natuurlijk en authentiek karakter. Ook is vloerverwarming geen enkel probleem in combinatie met een woonbetonvloer. Ben jij opzoek naar een specialist die woonbeton legt in Nijmegen? Dan ben jij hier op het goede adres. AR Vloertechnieken helpt graag verder!

Woonbeton-vloer-in-de-keuken
Woonbeton in de slaapkamer
Woonbeton in de keuken
Woonbeton in de woonkamer
Previous
Next

Voordelen

  • Veel kleuren
  • Stofvrij
  • Onderhoudsarm
  • Industriele sfeer

Woonbeton laten leggen in Nijmegen

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om woonbeton te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Wat is woonbeton?

Woonbeton is een soort gietvloer met een industriële en stijlvolle uitstraling. De vloer is dikker en sterker vergeleken met een standaard gietvloer. Bovendien is de woon beton vloer slijtvast, krasbestendig en geluidsarm. Deze vloer is geschikt voor woonruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer of keuken maar is ook geschrikt voor kantoren en bedrijfsruimtes. De vloer is niet 100% waterdicht maar wel waterafstotend. Met een speciale waterwerende coating kan de vloer ook geschikt zijn voor in de badkamer.

De vloer heeft een 2 á 3 mm dikke toplaag die je boven op een bestaande vloer aanbrengt. Denk hierbij aan een gestorte betonnen vloer, cementdekvloer, egaline of anhydriet dekvloer. Ook als de ondergrond tegels zijn, is het geen enkel probleem. Wel dienen wij eerst een egalisatie laag aan te brengen voordat wij de vloer leggen.

Waar bestaat woonbeton uit?

Woonbeton is een waterdicht cementgebonden betonvloer. De vloer bestaat uit een mix van cement, pigmenten, en een speciaal bindmiddel. 

Woonbeton onderhouden

De woonbetonvloer is heel makkelijk schoon te maken en om goed te onderhouden. Gebruik geen chemicaliën op de vloer maar gewone schoonmaakmiddelen die de vloer schoon houden. Na enige tijd kunt u de toplaag van het woon beton vernieuwen; hier worden dan ook eventuele krasjes mee weggeschuurd.
Woonbeton-vloer-met-een-gele-stoel-en-een-plant

Schuur de woonbetonvloer op om een industriële sfeer te creëren

Woonbeton is verkrijgbaar in 60 tot 70 verschillende kleurtinten. Als de woonbetonvloer wordt opgeschuurd, krijg het een levendige kleurbeleving. Hierdoor wordt een stoer eindresultaat gecreëerd. Ideaal als u in uw woning een Industriële sfeer wilt creëren.

Woonbeton wordt steeds populairder als industriële vloer. Je ziet steeds vaker woonbetonvloeren terugkomen in woningen, winkels en kantoren. Naast de industriële uitstraling is de gietvloer naadloos gelegd, heeft de vloer een stofvrij karakter en is hij onderhoudsarm. Ook vloerverwarming is geen enkel probleem.

De kleurmogelijkheden zijn eindeloos

Hieronder een impressie van de kleurmogelijkheden ter inspiratie. U kunt ook zelf een RAL kleur kiezen.

woonbeton-gietvloer-kleuren

Gratis samples van gietvloeren aanvragen?
Wij komen graag in Nijmegen langs!

Over Nijmegen

Nijmegen is een stad in de provincie Gelderland. De gemeente Nijmegen telt 179.073 inwoners (2022) en is daarmee de grootste gemeente van Gelderland. De stad ligt vlakbij de plaatsen Dodewaard, Arnhem, Oss, Elst, Beuningen, Wijchen, en Duiven.
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook woonbeton vloeren in Nijmegen. Komt u uit Nijmegen en wilt u een nieuwe woonbeton gietvloer? Wij helpen u graag verder! Wij komen bij u thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.