PMMA gietvvloer

PMMA gietvloer, ook bekend als acrylaat vloer, is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en stijlvolle vloeroplossing. Onze PMMA-vloeren zijn snel gelegd, slijtvast en bieden een ongeëvenaarde esthetiek, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel industriële als commerciële toepassingen.

PMMA Gietvloer laten leggen door AR Vloertechnieken
PMMA gietvloer Horeca
PMMA gietvloer ziekenhuis
PMMA gietvloer bedrijfshal
Previous
Next

Voordelen van een PMMA gietvloer

  • Duurzaam
  • Hygiënisch
  • 100% naadloos
  • Anti-slip
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Snel uithardend

PMMA gietvloer

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om PMMA gietvloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Wij bieden PMMA-vloeren van topkwaliteit die speciaal ontworpen zijn voor langdurige duurzaamheid en uitstekende prestaties. Onze gietvloeren zijn niet alleen bestand tegen chemische stoffen, maar hebben ook een hoge mechanische belastbaarheid, waardoor ze perfect geschikt zijn voor intensief gebruik. Bij ons kunt u rekenen op ervaren vakmensen die zorgen voor een vakkundige plaatsing van de PMMA gietvloeren. Met hun expertise en oog voor detail zorgen ze ervoor dat de vloer perfect wordt geïnstalleerd, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Wat is een PMMA gietvloer?

Een PMMA gietvloer is een naadloze vloerafwerking die bestaat uit een mengsel van polyurethaan en methylmethacrylaat. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een sterke, duurzame en waterdichte vloer, maar biedt ook een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. De vloer kan gemakkelijk worden aangepast aan specifieke kleuren, texturen en patronen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende projecten. Bovendien is de PMMA gietvloer zeer snel en efficiënt te leggen, waardoor het ideaal is voor projecten met strakke deadlines. Of het nu gaat om een commerciële ruimte of een industriële ruimte, de PMMA gietvloer biedt een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

PMMA vloercoating

Naast het leggen van volledige PMMA gietvloeren, bieden we ook PMMA vloercoating aan. Dit is een dunne laag PMMA die over de bestaande ondergrond wordt aangebracht om deze te beschermen en te verfraaien. Het voordeel van een PMMA vloercoating is dat het snel en gemakkelijk kan worden aangebracht, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van de vloer. Bovendien biedt het bescherming tegen vuil, water en chemicaliën, waardoor het ideaal is voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is.

Acrylaat gietvloer

Acrylaat gietvloeren, ook wel bekend als PMMA vloeren, zijn een duurzame vloerafwerkingsoptie die bestaat uit polymethylmethacrylaat harsen vermengd met kwartszand. Met een dikte van ongeveer 3 tot 5 millimeter bieden ze een naadloze en dunne afwerking voor verschillende ruimtes. Deze vloeren kunnen op diverse ondergronden worden aangebracht, zoals beton, tegels of hout, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn. Dankzij hun sterke en slijtvaste eigenschappen zijn acrylaat gietvloeren ideaal voor zowel commerciële als residentiële toepassingen, en ze kunnen worden aangepast aan verschillende esthetische voorkeuren en interieurstijlen. Met hun glanzende en strakke uitstraling voegen ze een moderne en luxe touch toe aan elke ruimte. Bovendien zijn acrylaat gietvloeren gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze een praktische en functionele keuze zijn voor drukbezochte omgevingen.

Naast hun esthetische en praktische voordelen, bieden acrylaat gietvloeren ook verschillende technische voordelen. Zo zijn ze bestand tegen chemicaliën en vlekken, waardoor ze geschikt zijn voor ruimtes waar gewerkt wordt met bijvoorbeeld zuren of oliën. Ze hebben ook een hoge weerstand tegen vocht en water, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Dankzij hun goede hechting op verschillende ondergronden en flexibiliteit zijn acrylaat gietvloeren bestand tegen scheuren en andere beschadigingen. Dit maakt ze een duurzame keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Before

After

Toepassing

Zowel industrieel als commercieel

Dankzij de vele voordelen die het biedt, is een PMMA gietvloer geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

  • ol]:!pt-0 [&>ol]:!pb-0 [&>ul]:!pt-0 [&>ul]:!pb-0″ value=”2″>Industriële ruimtes: In industriële ruimtes waar zware machines en chemicaliën worden gebruikt, is een sterke en duurzame vloer essentieel. Een PMMA gietvloer biedt de nodige weerstand tegen slijtage en chemische stoffen, waardoor het ideaal is voor deze ruimtes.
  • ol]:!pt-0 [&>ol]:!pb-0 [&>ul]:!pt-0 [&>ul]:!pb-0″ value=”4″>Woonruimtes: Dankzij de vele ontwerpmogelijkheden kan een PMMA gietvloer ook worden gebruikt in woonruimtes zoals slaapkamers, woonkamers en keukens. Het biedt een naadloze afwerking die zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling.

PMMA gietvloer kosten

De kosten van een PMMA-vloer kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang en complexiteit van het project, de bestaande staat van de vloer, en de specifieke vereisten van de klant. Bij AR Vloertechnieken bieden we concurrerende prijzen voor onze hoogwaardige PMMA vloere, die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden gezien hun duurzaamheid en prestatiekenmerken. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte die aan uw specifieke behoeften en budget voldoet. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie over de kosten en de vele voordelen van onze vloeren. Neem vandaag nog contact op met AR Vloertechnieken voor meer informatie!

Gratis samples van PMMA vloeren aanvragen? Wij komen graag bij u langs!