Lavasteen gietvloer laten leggen in Rhenen

Lavasteen vloeren zijn krachtig, stoer en duurzaam. Tevens in vele ruimtes toe te passen. De lavasteengietvloer is zeer populair in woonhuizen maar ook steeds meer in winkels of kantoren. Wilt u een lavasteen gietvloer laten leggen in Rhenen? Wij helpen u graag verder.

Lavasteen betonvloer in de slaapkamer
Lavasteen in de keuken
Lavasteen in de woonkamer
Lavasteen in de slaapkamer
Previous
Next

Voordelen

  • 100% krasvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Robuus uiterlijk
  • Stofvrij
  • Lange levensduur
  • Tot 70 verschillende kleuren

Lavasteen gietvloer Rhenen

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om lavasteen (millestone) vloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Wat is een lavastenen gietvloer?

Op zoek naar een vloer met een robuust, mooi, sterk en bijzonder uiterlijk? Kies dan voor een lavasteen gietvloer. Deze vloeren zijn krachtig, stoer en duurzaam. Tevens in vele ruimtes toe te passen. De lavasteen vloer is zeer populair in woonhuizen maar ook steeds meer in winkels of kantoren. Een lavastenen gietvloer is gemaakt van kunsthars en lavasteen (een natuurlijk steensoort). De lavasteen geeft de gietvloer een unieke uitstraling.

Doordat de vloer naadloos wordt gelegd heeft de vloer een stofvrij karakter en is hij onderhoudsarm. Ook vloerverwarming is geen enkel probleem in combinatie met een lavasteen gietvloer. Onze Lavasteen is een 3/4 millimeter dikke vloer die op bijna elke ondergrond kan worden toegepast. Het bestaat uit een mix van epoxy cement, pigmenten, en is hierdoor zeer krasvast. Deze vloer is in de natuurlijk ogende grijstint tot zeer opvallende kleuren verkrijgbaar. Dit zorgt voor een natuurlijke en satijnachtige look. Bovendien is de vloer waterdicht en geschikt voor de badkamer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Lavasteenvloer voor uw bedrijf of woning neem dan contact met ons!

De kleurmogelijkheden zijn eindeloos

De kleurmogelijkheden voor een lavasteen gietvloer zijn zeer breed. Er zijn veel diverse soorten kleuren mogelijk en zelf een RAL kleur aanleveren is ook mogelijk. Één groot voordeel is dat de lavasteen vloeren uv-bestendig zijn en daardoor de authentieke kleur van de vloer behouden. Wilt u meer weten over de kleurmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag. 

Hoe moet je een LAVASTEEN gietvloer schoonmaken / onderhouden?

De lavastenen gietvloer heeft weinig onderhoud nodig. De vloer heeft een hygiënisch oppervlak met een gesloten structuur waardoor deze makkelijk schoon te maken is. Gebruik zo min mogelijk schoonmaakmiddel en gebruik lauw water bij het schoonmaken. Zo blijft de vloer jarenlang mooi.

Gratis samples van gietvloeren aanvragen? Wij komen graag bij u in Rhenen langs!

Over Rhenen

Rhenen is een stad in de provincie Utrecht. De gemeente Rhenen telt 20.264 inwoners (2022). Rhenen werkt samen met de gemeenten Veenendaal, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude. Verder liggen de plaatsen Tiel, Arnhem en Dodewaard in de buurt.
AR Vloertechnieken, de specialist in lavasteen gietvloeren, legt ook vloeren in Rhenen. Komt u uit Rhenen en wilt u een nieuwe gietvloer? Wij helpen u graag verder! Wij komen bij u thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.