Industrievloer laten leggen in Veenendaal?

Een industrievloer is onder andere geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en kenmerkt zich door een zeer hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. Opzoek naar een specialist in het leggen van een industrievloer in Veenendaal? AR Vloertechnieken helpt u graag verder!

Industrievloer laten leggen
Industrievloer
Industrievloer
Previous
Next

Voordelen

  • Duurzaam
  • Vloeistof dicht
  • Hygiënisch
  • Antislip eigenschappen

Industrievloer laten leggen in Veenendaal

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om industrievloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Wat is een Industrievloer?

Onze industrievloer is zeer goed bestand tegen o.a zuren, zouten, oliën, vetten en brandstoffen. Onze vloeren worden veel toegepast in slagerijen, bij bedrijven in de vleesverwerking, visverwerking, fruit- en groenteverwerking en in de zuivelindustrie.

Verschillende soorten industrievloeren laten leggen in Veenendaal

Epoxy gietvloer

Geschikt voor extreem zware belasting zoals heftruckverkeer

Op zoek naar een Epoxy gietvloer voor uw bedrijfshal, fabriek, woning of industriële omgevingen in Veenendaal? Onze epoxy gietvloeren zijn door hun slijtvastheid en hun hoge chemische en mechanische belastbaarheid zeer geschikt. Deze is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, ook met betonlook of flakes. Onze epoxy gietvloeren worden altijd vakkundig gelegd.

PMMA-vloeren

Met een PMMA-vloer weer snel aan het werk.

Op zoek naar een industrievloer in uw bedrijf maar kunt u het bedrijfsproces niet te lang stilleggen dan kiest u voor een PMMA-vloer van AR vloertechnieken.Deze vloeren drogen extreem snel en kun je snel weer belasten.

Vloercoating

De oude vloer weer snel strak, hard en slijtvast.

Vloercoating is een sterke, slijtvaste toplaag die de bestaande bedrijfsvloer een nieuw strak uiterlijk geeft. Onze vloercoatings voor bedrijf en industrie zijn op basis van epoxy. Vloercoating op basis van epoxy passen wij veel toe in de bedrijvensector vanwege chemische en zware mechanische belasting, slijtvastheid, maar ook vloeistofdichtheid.

Monopur

Uitstekende bescherming tegen thermische schokken.

Before

After

Gratis samples van industrievloeren aanvragen?
Wij komen graag bij u in Veenendaal langs!

Over Veenendaal

Veenendaal is een plaats in de provincie Utrecht. De gemeente telt 67.748 inwoners (2022). Veenendaal werkt samen met de gemeenten Rhenen, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude. De stad ligt dichtbij Tiel, Arnhem, Dodewaard en Utrecht.
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook industrievloeren in Veenendaal. Komt u uit Veenendaal en wilt u een nieuwe industrievloer? Wij helpen u graag verder! Wij komen bij u thuis met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.