Industrievloer laten leggen in Tiel?

Een industrievloer is onder andere geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en kenmerkt zich door een zeer hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. Opzoek naar een specialist in het leggen van een industrievloer in Tiel? AR Vloertechnieken helpt u graag verder!

Industrievloer laten leggen
Industrievloer
Industrievloer
Previous
Next

Voordelen

  • Duurzaam
  • Vloeistof dicht
  • Hygiënisch
  • Antislip eigenschappen

Industrievloer laten leggen in Tiel

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om industrievloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Wat is een Industrievloer?

Onze industrievloer is zeer goed bestand tegen o.a zuren, zouten, oliën, vetten en brandstoffen. Onze vloeren worden veel toegepast in slagerijen, bij bedrijven in de vleesverwerking, visverwerking, fruit- en groenteverwerking en in de zuivelindustrie.

Verschillende soorten industrievloeren laten leggen in Tiel

Epoxy gietvloer

Geschikt voor extreem zware belasting zoals heftruckverkeer

Op zoek naar een Epoxy gietvloer voor uw bedrijfshal, fabriek, woning of industriële omgevingen in Tiel? Onze epoxy gietvloeren zijn door hun slijtvastheid en hun hoge chemische en mechanische belastbaarheid zeer geschikt. Deze is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, ook met betonlook of flakes. Onze epoxy gietvloeren worden altijd vakkundig gelegd.

PMMA-vloeren

Met een PMMA-vloer weer snel aan het werk.

Op zoek naar een industrievloer in uw bedrijf maar kunt u het bedrijfsproces niet te lang stilleggen dan kiest u voor een PMMA-vloer van AR vloertechnieken.Deze vloeren drogen extreem snel en kun je snel weer belasten.

Vloercoating

De oude vloer weer snel strak, hard en slijtvast.

Vloercoating is een sterke, slijtvaste toplaag die de bestaande bedrijfsvloer een nieuw strak uiterlijk geeft. Onze vloercoatings voor bedrijf en industrie zijn op basis van epoxy. Vloercoating op basis van epoxy passen wij veel toe in de bedrijvensector vanwege chemische en zware mechanische belasting, slijtvastheid, maar ook vloeistofdichtheid.

Monopur

Uitstekende bescherming tegen thermische schokken.

Before

After

Gratis samples van industrievloeren aanvragen?
Wij komen graag bij u in Tiel langs!

Over Tiel

Tiel is een stad in de provincie Gelderland. De gemeente telt 42.291 inwoners (2022). De stad bevindt zich tussen de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Ook is het een eindpunt op het spoor tussen Utrecht – Tiel en Arnhem – Tiel. De plaats ligt vlakbij Geldermalsen, Culemborg, Rhenen, Opheusden, Veenendaal, Ede en Dodewaard.
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook industrievloeren in Tiel. Komt u uit Tiel en wilt u een industrievloer? Wij helpen u graag verder! Wij komen bij thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.