Industrievloer laten leggen in Ede?

Een industrievloer is onder andere geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en kenmerkt zich door een zeer hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. Opzoek naar een specialist in het leggen van een industrievloer in Ede? AR Vloertechnieken helpt u graag verder!

Industrievloer laten leggen
Industrievloer
Industrievloer
Previous
Next

Voordelen van een industrievloer

  • Duurzaam
  • Vloeistof dicht
  • Hygiënisch
  • Antislip eigenschappen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Bestand tegen chemicaliën

Industrievloer laten leggen in Ede

Als u overweegt om een industrievloer te laten leggen in Ede, dan is AR Vloertechnieken de naam waarop u kunt vertrouwen. AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om industrievloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Of u nu een industrievloer nodig heeft voor een fabriek, magazijn, werkplaats of een andere commerciële toepassing, AR Vloertechnieken heeft de expertise om aan uw eisen te voldoen. Ze begrijpen het belang van duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie in industriële omgevingen en zullen ervoor zorgen dat uw vloer aan deze normen voldoet.

Wat is een Industrievloer?

Een industrievloer is een speciaal ontworpen vloersysteem dat wordt gebruikt in industriële en commerciële omgevingen. Deze vloeren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de zware eisen en belastingen die typisch zijn voor industriële toepassingen. Industrievloeren worden vaak aangetroffen in fabrieken, magazijnen, werkplaatsen, productiefaciliteiten, distributiecentra en andere soortgelijke ruimtes.

Onze industrievloer is zeer goed bestand tegen o.a zuren, zouten, oliën, vetten en brandstoffen. Onze vloeren worden veel toegepast bij bedrijven in de vleesverwerking, visverwerking, fruit- en groenteverwerking en in de zuivelindustrie.

Verschillende soorten industrievloeren laten leggen in Ede

Epoxy gietvloer

Geschikt voor extreem zware belasting zoals heftruckverkeer

Op zoek naar een Epoxy gietvloer voor uw bedrijfshal, fabriek, woning of industriële omgevingen in Ede? Onze epoxy gietvloeren zijn door hun slijtvastheid en hun hoge chemische en mechanische belastbaarheid zeer geschikt. Deze is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, ook met betonlook of flakes. Onze epoxy gietvloeren worden altijd vakkundig gelegd.

PMMA-vloeren

Met een PMMA-vloer weer snel aan het werk.

Op zoek naar een industrievloer in uw bedrijf maar kunt u het bedrijfsproces niet te lang stilleggen dan kiest u voor een PMMA-vloer van AR vloertechnieken.Deze vloeren drogen extreem snel en kun je snel weer belasten.

Vloercoating

De oude vloer weer snel strak, hard en slijtvast.

Vloercoating is een sterke, slijtvaste toplaag die de bestaande bedrijfsvloer een nieuw strak uiterlijk geeft. Onze vloercoatings voor bedrijf en industrie zijn op basis van epoxy. Vloercoating op basis van epoxy passen wij veel toe in de bedrijvensector vanwege chemische en zware mechanische belasting, slijtvastheid, maar ook vloeistofdichtheid.

Monopur

Uitstekende bescherming tegen thermische schokken.

Wilt u meer informatie over de soorten industrievloeren? Of wilt u weten welke de beste oplossing is voor u? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag voor een nieuwe vloer.

Before

After

Gratis samples van industrievloeren aanvragen?
Wij komen graag bij u in Ede langs!

Over Ede

Ede is een dorp én gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente Ede werkt samen met de gemeenten Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude. De plaats Ede heeft 76.750 inwoners en ligt dichtbij Arnhem, Amersfoort, Dodewaard, Nijmegen en Utrecht.
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook industrievloeren in Ede. Komt u uit Ede en wilt u een nieuwe industrie gietvloer? Wij helpen u graag verder! Wij komen bij u langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.