Industrievloer laten leggen in Duiven?

Een industrievloer is onder andere geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en kenmerkt zich door een zeer hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. Opzoek naar een specialist in het leggen van een industrievloer in Duiven? AR Vloertechnieken helpt u graag verder!

Industrievloer laten leggen
Industrievloer
Industrievloer
Previous
Next

Voordelen van een industrievloer

  • Duurzaam
  • Vloeistof dicht
  • Hygiënisch
  • Antislip eigenschappen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Bestand tegen chemicaliën

Industrievloer laten leggen in Duiven

Als u overweegt om een industrievloer te laten leggen in Duiven, dan is AR Vloertechnieken de naam waarop u kunt vertrouwen. AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om industrievloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Of u nu een industrievloer nodig heeft voor een fabriek, magazijn, werkplaats of een andere commerciële toepassing, AR Vloertechnieken heeft de expertise om aan uw eisen te voldoen. Ze begrijpen het belang van duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie in industriële omgevingen en zullen ervoor zorgen dat uw vloer aan deze normen voldoet.

Onze gecertificeerde vakmensen hebben uitgebreide ervaring in het leggen van industrievloeren voor diverse sectoren in Duiven en omgeving, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, logistiek, productie en meer. We begrijpen dat elke toepassing uniek is en vereist specifieke eigenschappen, zoals slijtvastheid, antislip of chemische bestendigheid. Daarom werken we nauw samen met u om aan al uw eisen en voorkeuren te voldoen.

Wat is een Industrievloer?

Een industrievloer is een speciaal ontworpen vloersysteem dat wordt gebruikt in industriële en commerciële omgevingen. Deze vloeren zijn zorgvuldig ontworpen om bestand te zijn tegen de zware eisen en belastingen die typisch zijn voor industriële toepassingen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen chemische stoffen, zware machines en voertuigen. Industrievloeren zijn niet alleen functioneel, maar ze kunnen ook bijdragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving. Door hun antislip eigenschappen verminderen ze het risico op ongelukken en bieden ze een solide basis voor het uitvoeren van industriële activiteiten. Deze vloeren kunnen in verschillende kleuren en afwerkingen worden geleverd, zodat ze esthetisch aantrekkelijk zijn en passen bij de stijl van de ruimte. Industrievloeren worden vaak aangetroffen in fabrieken, magazijnen, werkplaatsen, productiefaciliteiten, distributiecentra en andere soortgelijke ruimtes waar duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid essentieel zijn.

Onze industrievloer is zeer goed bestand tegen diverse elementen, waaronder zuren, zouten, oliën, vetten en brandstoffen. Dit maakt onze vloeren uitermate geschikt voor gebruik in bedrijven actief in de vleesverwerking, visverwerking, fruit- en groenteverwerking, en zelfs in de zuivelindustrie. Met onze hoogwaardige vloeroplossingen kunnen bedrijven genieten van een duurzame en betrouwbare vloer die voldoet aan de strenge eisen van deze industrieën.

Verschillende soorten industrievloeren laten leggen in Duiven

Epoxy gietvloer

Geschikt voor extreem zware belasting zoals heftruckverkeer

Op zoek naar een Epoxy gietvloer voor uw bedrijfshal, fabriek, woning of industriële omgevingen in Duiven? Onze epoxy gietvloeren zijn door hun slijtvastheid en hun hoge chemische en mechanische belastbaarheid zeer geschikt. Deze is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, ook met betonlook of flakes. Onze epoxy gietvloeren worden altijd vakkundig gelegd. Lees meer over epoxy gietvloeren

PMMA-vloeren

Met een PMMA-vloer weer snel aan het werk.

Op zoek naar een industrievloer in uw bedrijf maar kunt u het bedrijfsproces niet te lang stilleggen dan kiest u voor een PMMA-vloer van AR vloertechnieken.Deze vloeren drogen extreem snel en kun je snel weer belasten.

Vloercoating

De oude vloer weer snel strak, hard en slijtvast.

Vloercoating is een sterke, slijtvaste toplaag die de bestaande bedrijfsvloer een nieuw strak uiterlijk geeft. Onze vloercoatings voor bedrijf en industrie zijn op basis van epoxy. Vloercoating op basis van epoxy passen wij veel toe in de bedrijvensector vanwege chemische en zware mechanische belasting, slijtvastheid, maar ook vloeistofdichtheid.

Monopur

Uitstekende bescherming tegen thermische schokken.

Wilt u meer informatie over de soorten industrievloeren? Of wilt u weten welke de beste oplossing is voor u? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag voor een nieuwe vloer.

Before

After

Gratis samples van industrievloeren aanvragen?
Wij komen graag bij u in Duiven langs!

Over Duiven

Duiven is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. Duiven kent 21.945 inwoners (2021). Het dorp ligt dichtbij Arnhem, Nijmegen en Dodewaard. De stad is omgeven door groene weilanden, bossen en waterwegen, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers. De stad ligt dicht bij de snelweg A12, wat betekent dat het gemakkelijk bereikbaar is vanuit omliggende steden en regio’s. 
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook industrievloeren in Duiven. Komt u uit Duiven en wilt u een nieuwe industrie  gietvloer? Wij helpen
u graag verder! Wij komen bij u thuis met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.