Gietvloer Opheusden

AR Vloertechnieken is sinds 2008 gespecialiseerd in het leggen van een gietvloer. Wilt u een gietvloer laten leggen in Opheusden? Onze gietvloeren zijn van hoge kwaliteit, de materialen van A-merken en wij bieden persoonlijk advies op maat. 

witte-moderne-keuken-met-een-woonbeton-vloer

Gietvloer laten leggen in Opheusden?

Er zijn verschillende soorten gietvloeren die u door ons vakkundig kunt laten leggen in Opheusden. Wij leveren hoge kwaliteit gietvloeren en zijn officieel dealer van de grote merken. Wilt u graag een gietvloer in de woonkamer, badkamer en/of keuken? AR-Vloertechnieken houdt van persoonlijk contact en komt graag bij u langs met diverse samples en om u te voorzien van advies op maat.

Heeft u al een gietvloer en bent u opzoek naar herstel en reparatie? AR-Vloertechnieken helpt u graag bij het herstellen en de reparatiewerkzaamheden van uw bestaande gietvloer.

Gietvloer in de slaapkamer
Gietvloer in de keuken
Gietvloer in de woonkamer
Previous
Next

Waarom kiezen voor een gietvloer?

  • Eenvoudig onderhoud
  • Allergievriendelijk
  • Geluiddempend
  • Waterdicht
  • Duurzaam
  • Geschikt voor vloerverwarming

Welke gietvloer past het beste bij u?

AR Vloertechnieken kan verschillende soorten gietvloeren bij u thuis leggen. Hieronder een overzicht van alle gietvloeren. Wilt u uw wensen graag persoonlijk bespreken of advies op maat ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (PU) gietvloer die je op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer, anhydriet dekvloer als toplaag aanbrengt.

Je kunt een polyurethaan gietvloer met betonlook in twee verschillende kleurtinten krijgen. De vloer heeft een zeer strakke afwerking. Wil je in een nieuwbouw of bestaande woning een gietvloer met een betonlook? Overweeg dan een PU vloer. Het kan zijn dat betonnen elementen in een nieuwbouwwoning (fundering, vloeren, muren) in het begin nog ‘werken’. Oftewel uitzetten of krimpen. Het voordeel van een pu gietvloer is dat het flexibeler is en bij werking van de ondervloer minder snel scheurt (scheur overbruggend) dan een betonnen toplaag (woonbeton).

pu vloer rozendaal dax
lavasteen woonbeton gietvloer

Woonbeton Gietvloer

Woonbeton is een soort gietvloer met een industriële en stijlvolle uitstraling. De vloer is dikker en sterker vergeleken met een standaard gietvloer. Woonbeton is geschikt voor woonruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoren en bedrijfsruimtes. De vloer is niet 100% waterdicht maar wel waterafstotend. Met een speciale waterwerende coating kan de vloer ook geschikt zijn voor in de badkamer.

Woonbeton heeft een 2 á 3 mm dikke toplaag die je boven op een bestaande vloer aanbrengt (gestorte betonnen vloer, cementdekvloer, egaline of anhydriet dekvloer). Tegels als ondergrond is ook geen probleem. Wel dienen wij eerst een egalisatie laag aan te brengen voordat wij het woonbeton leggen.

Woonbeton is een waterdicht cementgebonden betonvloer. Woonbeton bestaat uit een mix van cement, pigmenten, en een speciaal bindmiddel. 

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden dekvloer is een mengsel van cement, water en zand. Het wordt gebruikt als egaliseer- en afwerklaag op betonnen vloeren. Het kan in één of twee lagen worden aangebracht, afhankelijk van de gewenste afwerking. Een cementgebonden dekvloer is meestal zelfnivellerend en kan over bestaande vloeren gegoten worden om een glad oppervlak te creëren. Het wordt ook gebruikt om hellingen, looppaden en andere kenmerken in betonnen vloeren te maken. 

Een cementgebonden gietvloer is niet waterdicht en daardoor niet geschikt voor de badkamer. Dit komt doordat de vloer een open structuur heeft. 

De kleur van de vloer is leverbaar in een aantal kleuren maar de uiteindelijke uitstraling van de vloer is afhankelijk van de coating of waxlaag.

cementgebonden-gietvloer
lavasteen millestone gietvloer

Lavasteen gietvloer

Op zoek naar een vloer met een robuust uiterlijk? Kies dan voor een Lavasteen (millestone) vloer. Lavasteen vloeren zijn krachtig, stoer en duurzaam. Tevens in vele ruimtes toe te passen.
 
De Lavasteen gietvloer is zeer populair in woonhuizen maar ook steeds meer in winkels of kantoren. Doordat de vloer naadloos wordt gelegd heeft de vloer een stofvrij karakter en is hij onderhoudsarm. Ook vloerverwarming is geen enkel probleem. Onze Lavasteen is een 3 á 4 millimeter dikke vloer die op bijna elke ondergrond kan worden toegepast. Het bestaat uit een mix van epoxy cement, pigmenten, en is hierdoor zeer krasvast. Deze vloer is in de natuurlijk ogende grijstint tot zeer opvallende kleuren verkrijgbaar.
 

INDUSTRIEVLOER

Onze industrievloer is zeer goed bestand tegen o.a zuren, zouten, oliën, vetten en brandstoffen. Onze vloeren worden veel toegepast in slagerijen, bij bedrijven in de vleesverwerking, visverwerking, fruit- en groenteverwerking en in de zuivelindustrie.

Epoxy gietvloer

De epoxy giervloer is geschikt voor extreem zware belasting zoals heftruckverkeer. Deze is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, ook met betonlook of flakes. Onze epoxy gietvloeren worden altijd vakkundig gelegd.

PMMA-vloeren

Op zoek naar een industrievloer in uw bedrijf maar kunt u het bedrijfsproces niet te lang stilleggen dan kiest u voor een PMMA-vloer van AR vloertechnieken. Deze vloeren drogen extreem snel en kun je snel weer belasten.

Vloercoating

Vloercoating is een sterke, slijtvaste toplaag die de bestaande bedrijfsvloer een nieuw strak uiterlijk geeft.

industrievloer

Gietvloer specialist in Opheusden

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige gietvloer voor uw huis of bedrijf in Opheusden, dan is het essentieel om samen te werken met een ervaren en betrouwbare gietvloer specialist. In Opheusden en de omgeving is er één naam die opvalt als het gaat om vakmanschap en kwaliteit in gietvloeren: AR Vloertechnieken.

AR Vloertechnieken is al jarenlang dé specialist in gietvloeren in Opheusden en heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als het gaat om het leveren van vloeren van topkwaliteit. Met een rijke geschiedenis van het leggen van gietvloeren voor zowel particuliere als commerciële klanten, begrijpen ze als geen ander de unieke behoeften en eisen van elke klant. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Vertel het ons!

Gratis samples van gietvloeren aanvragen? Wij komen graag bij u in Opheusden langs!

Over Opheusden

Opheusden is een dorp in de gemeente Neder-Betuwe – in de provincie Gelderland. Het dorp kent 6.305 inwoners (2021). Opheusden ligt aan de Nederrijn en dichtbij Dodewaard, Ochten, Kesteren , Rhenen, Veenendaal, Wageningen en Tiel.
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, is gevestigd in Opheusden. Opzoek naar een professional die jouw gietvloer moet leggen in Opheusden? Wij helpen jou graag verder! Wij komen bij jou thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.