Gietvloer Arnhem

AR Vloertechnieken is sinds 2008 gespecialiseerd in het leggen van een gietvloer. Wilt u een gietvloer laten leggen in Arnhem? Onze gietvloeren zijn van hoge kwaliteit, de materialen van A-merken en wij bieden persoonlijk advies op maat. 

witte-moderne-keuken-met-een-woonbeton-vloer

Gietvloer laten leggen in Arnhem?

Er zijn verschillende soorten gietvloeren die u door ons vakkundig kunt laten leggen in Arnhem. Wij leveren hoge kwaliteit gietvloeren en zijn officieel dealer van de grote merken. Wilt u graag een gietvloer in de woonkamer, badkamer en/of keuken? AR-Vloertechnieken houdt van persoonlijk contact en komt graag bij u langs met diverse samples en om u te voorzien van advies op maat.

Heeft u al een gietvloer en bent u opzoek naar herstel en reparatie? Gietvloerreiniging helpt u graag bij het herstellen en de reparatiewerkzaamheden van uw bestaande gietvloer.

Gietvloer in de slaapkamer
Gietvloer in de keuken
Gietvloer in de woonkamer
Previous
Next

Waarom kiezen voor een gietvloer?

  • Eenvoudig onderhoud
  • Allergievriendelijk
  • Geluiddempend
  • Waterdicht
  • Duurzaam
  • Geschikt voor vloerverwarming

Welke gietvloer past het beste bij u?

AR Vloertechnieken kan verschillende soorten gietvloeren bij u thuis leggen. Hieronder een overzicht van alle gietvloeren. Wilt u uw wensen graag persoonlijk bespreken of advies op maat ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Betoonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (PU) gietvloer die je op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer, anhydriet dekvloer als toplaag aanbrengt.

Een PU gietvloer is te verkrijgen in verschillende kleuren. Je kunt een polyurethaan gietvloer met betonlook in één kleurtint krijgen. Maar ook is deze beschikbaar in twee verschillende kleurtinten. De vloer heeft een zeer strakke afwerking. Wil je in een nieuwbouw of bestaande woning een gietvloer met een betonlook? Denk dan ten eerste aan een PU vloer. Het kan zijn dat betonnen elementen in een nieuwbouwwoning (fundering, vloeren, muren) in het begin nog ‘werken’. Oftewel uitzetten of krimpen. Het voordeel van een pu gietvloer is dat het flexibeler is en bij werking van de ondervloer minder snel scheurt (scheur overbruggend) dan een betonnen toplaag (woonbeton). Tevens kun je de PU gietvloer ook goed combineren met vloerverwarming.

pu vloer rozendaal dax
lavasteen woonbeton gietvloer

Woonbeton Gietvloer

Woonbeton is een soort gietvloer met een industriële en stijlvolle uitstraling. Wat is een woonbeton Gietvloer. Ten eerste is de vloer dikker en sterker vergeleken met een standaard gietvloer. Ten tweede is woonbeton is geschikt voor woonruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoren en bedrijfsruimtes. De vloer is niet 100% waterdicht maar wel waterafstotend. Met een speciale waterwerende coating kan de vloer ook geschikt zijn voor in de badkamer.

Ten derde heeft woonbeton een 2 á 3 mm dikke toplaag die je boven op een bestaande vloer aanbrengt (gestorte betonnen vloer, cementdekvloer, egaline of anhydriet dekvloer). Tegels als ondergrond is ook geen probleem. Wel dienen wij eerst een egalisatie laag aan te brengen voordat wij het woonbeton leggen.

Als laatste bestaat woonbeton bestaat uit een mix van cement, pigmenten, en een speciaal bindmiddel. 

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden dekvloer is een mengsel van cement, water en zand. Het wordt gebruikt als egaliseer- en afwerklaag op betonnen vloeren. De vloer kan in één en tevens in twee lagen worden aangebracht, afhankelijk van de gewenste afwerking. Een cementgebonden dekvloer is meestal zelfnivellerend en kan over bestaande vloeren gegoten worden om een glad oppervlak te creëren. Het wordt tevens gebruikt om hellingen zoals bij looppaden en andere kenmerken in betonnen vloeren te maken. 

Een cementgebonden gietvloer is niet waterdicht en daardoor in tegenstelling tot een PU vloer niet geschikt voor de badkamer. Dit komt doordat de vloer een open structuur heeft. 

De kleur van de vloer is leverbaar in een aantal kleuren maar de uiteindelijke uitstraling van de vloer is afhankelijk van de coating of waxlaag.

cementgebonden-gietvloer
lavasteen millestone gietvloer

Lavasteen gietvloer

Op zoek naar een vloer met een robuust uiterlijk net als een oude industriële vloer? Kies dan voor een Lavasteen (millestone) vloer. Lavasteen vloeren zijn krachtig, stoer en duurzaam. Tevens in vele ruimtes toe te passen.
 
De Lavasteen gietvloer is zeer populair in woonhuizen met bijvoorbeeld een straks of industrieel karakter maar ook steeds meer in winkels zoals kledingwinkels of kantoren. Doordat de vloer naadloos wordt gelegd heeft de vloer een stofvrij karakter en is hij onderhoudsarm. Ten tweede is het voordeel dat ook  vloerverwarming is geen enkel probleem bij deze vloer. Ten derde is onze Lavasteen 3 á 4 millimeter dikke vloer die op bijna elke ondergrond kan worden toegepast, zoals in een woonkamer of in een bedrijfspand. Het bestaat uit een mix van epoxy cement, pigmenten, en is hierdoor zeer krasvast. Deze vloer is in de natuurlijk ogende grijstint zoals de tint van beton tot zeer opvallende kleuren verkrijgbaar zoals gebruikt wordt bij bijvoorbeeld industriële vloeren.
 

INDUSTRIEVLOER

Onze industrievloer is zeer goed bestand tegen invloeden zoals zuren, zouten, oliën, vetten en brandstoffen. Onze vloeren worden veel toegepast in de (voedings)industrie zoals slagerijen, bij bedrijven in de vleesverwerking, visverwerking, fruit- en groenteverwerking en in de zuivelindustrie.

Epoxy gietvloer

De epoxy giervloer is geschikt voor extreem zware belasting zoals heftruckverkeer. Veel verschillende kleuren zijn mogelijk denk aan alle RAL-kleuren maar ook aan betonlook of flakes. Onze epoxy gietvloeren worden altijd vakkundig gelegd.

PMMA-vloeren

Op zoek naar een industrievloer in uw bedrijf maar kunt u het bedrijfsproces niet te lang stilleggen dan kiest u voor een PMMA-vloer van AR vloertechnieken. Deze vloeren drogen extreem snel wat er toe leidt dan je de vloer snel weer kunt belasten.

Vloercoating

Vloercoating heeft als eigenschappen dat het een sterke vloer is met een slijtvaste toplaag. En geeft ten tweede de bestaande bedrijfsvloer een nieuw strak uiterlijk.

industrievloer

Gietvloer specialist in Arnhem

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige gietvloer voor uw huis of bedrijf in Arnhem, dan is het essentieel om samen te werken met een ervaren en betrouwbare gietvloer specialist. In Arnhem en de omgeving is er één naam die opvalt als het gaat om vakmanschap en kwaliteit in gietvloeren: AR Vloertechnieken.

AR Vloertechnieken is al jarenlang dé specialist in gietvloeren in Arnhem en heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als het gaat om het leveren van vloeren van topkwaliteit. Met een rijke geschiedenis van het leggen van gietvloeren voor zowel particuliere als commerciële klanten, begrijpen ze als geen ander de unieke behoeften en eisen van elke klant. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Vertel het ons!

Gratis samples van gietvloeren aanvragen? Wij komen graag bij u in Arnhem langs!

Over Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente Arnhem kent 164.096 inwoners (2022). De stad ligt aan de rivier de Nederrijn, de Ijssel en de Sint-Jansbeek en nabij de plaatsen Dodewaard, Ede, Veenendaal, Rhenen, Duiven en Nijmegen.
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook vloeren in Arnhem. Kom jij uit Arnhem en wil jij een nieuwe gietvloer? Wij helpen jou graag verder! Wij komen bij jou thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.