cementgebonden Gietvloer laten leggen?

Er zijn verschillende soorten gietvloeren die u door ons kunt laten leggen. Wij hebben oplossingen voor particulier en industrie.

Cementgebonden Gietvloeren

Op zoek naar een vloer met een robuust uiterlijk? Kies dan een cementgebonden gietvloer (ook wel minerale gietvloer genoemd).

Cementgebonden vloeren zijn krachtig, stoer en duurzaam. Tevens in vele ruimtes toe te passen. De cementgebonden gietvloer is zeer populair in woonhuizen maar ook steeds meer in winkels of kantoren.

Doordat de vloer naadloos wordt gelegd heeft de vloer een stofvrij karakter en is hij onderhoudsarm. Ook vloerverwarming is geen enkel probleem. Onze cementgebonden gietvloer is een 2/3 millimeter dikke vloer die op bijna elke ondergrond kan worden toegepast. Het bestaat uit een mix van cement, pigmenten, water en is hierdoor milieuvriendelijk. Deze vloer is in de natuurlijk ogende grijstint tot zeer opvallende kleuren (glans of mat) verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een cementgebonden gietvloer voor uw bedrijf of woning neem dan contact met ons op.

De kleurmogelijkheden zijn eindeloos

Hieronder een impressie van de kleurmogelijkheden ter inspiratie. Zelf een RAL kleur aanleveren is ook mogelijk.

woonbeton kleuren

Voordelen

  • Tot 70 verschillende kleuren
  • Stofvrij
  • Onderhoudsarm
  • Industriele sfeer

Gratis samples van gietvloeren aanvragen?