Betonlook (PU) gietvloer
laten leggen in Zoelen?

Met een betonlook gietvloer creëer je een moderne sfeer. Ideaal voor nieuwbouwwoning en in combinatie met een vloerverwarming. Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (PU) gietvloer die je op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer als toplaag aanbrengt. Wilt u een betonlook gietvloer laten leggen in Zoelen? Wij helpen u graag verder!

Betonlook gietvloer PU gietvloer
Betonlook in de slaapkamer
Betonlook in de keuken
Betonlook in de woonkamer
Previous
Next

Voordelen

  • Strakke afwerking
  • Eenvoudig reinigen
  • Moderne sfeer
  • Twee verschillende kleurtinten

Betonlook gietvloer laten leggen in Zoelen

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om betonlook vloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Wat is een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (Pu) gietvloer die je op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer als toplaag aanbrengt. Een beton look gietvloer is gegoten kunststofvloer.

Je kunt de polyurethaan gietvloer met betonlook in twee verschillende kleurtinten krijgen. De vloer heeft een zeer strakke afwerking. Wil je in een nieuwbouw of bestaande woning een gietvloer? Overweeg dan een PU vloer. Het kan zijn dat betonnen elementen in een nieuwbouwwoning (fundering, vloeren, muren) in het begin nog ‘werken’. Oftewel uitzetten of krimpen. Het voordeel van een pu gietvloer is dat het flexibeler is en bij werking van de ondervloer minder snel scheurt (scheur overbruggend) dan een betonnen toplaag (woonbeton).

Een PU gietvloer van AR vloertechnieken is een prachtige, naadloze en flexibele gietvloer die ideaal werkt in combinatie met vloerverwarming. Ook is de vloer nagenoeg op elke ondergrond te gieten. De PU-gietvloer heeft een moderne, warme uitstraling en is ook nog eens geluiddempend. PU gietvloeren zijn vloeistofdicht en daardoor zeer gemakkelijk te reinigen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze PU-gietvloer zijn? Wilt u een betonlook gietvloer in Zoelen? Neem dan contact met ons op.

Wat komt er kijken bij het leggen van deze soort gietvloer?

Is de ondervloer slecht? Dan moeten we deze eerst egaliseren. Om de kans op scheurvorming te voorkomen.

Dag 1 Ondervloer primeren.
Dag 2 Schuren ondervloer. Vervolgens brengen we een schrap laag aan. 
Dag 3 Pu gietvloer aanbrengen
Dag 4 Aflakken.

Hoe moet je een betonlook gietvloer schoonmaken/ onderhouden?

Maak een betonlook gietvloer schoon met zo min mogelijk schoonmaakmiddel. Hierdoor ontstaan namelijk lagen schoonmaakmiddel waardoor de vloer naar van loop niet meer schoon te krijgen is. Gebruik een bij normaal gebruik lauw water. en eens per maand de door ons bijgeleverde schoonmaak sets. Waardoor de vloer als nieuw blijft.

Pu gietvloer betonlook in de woonkamer

Wat kost een betonlook gietvloer?

Maak eerst met ons een afspraak voor het bezichtigen van uw huidige vloer in Zoelen. Wij nemen samples mee die u op de vloer kunt leggen zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Tijdens de afspraak meten we het aantal M2 op en inspecteren we de staat van de huidige ondervloer. Op basis van uw wensen, het aantal vierkante meters en de staat van de ondervloer stellen we een offerte op.

De vierkante meterprijs van een betonlook gietvloer is vanaf € 70,-

Gratis samples van Betonlook gietvloeren aanvragen? Wij komen graag bij u in Zoelen langs!

Over Zoelen

Zoelen is een dorp in de gemeente Buren, in de provincie Gelderland. Het dorp Zoelen kent 1.715 inwoners (2021). Zoelen ligt vlakbij Maurik, Lienden, Rhenen, Kesteren, Ochten, Dodewaard, Tiel, Geldermalsen, Wijk bij Duurstede en Buren. AR Vloertechnieken, de specialist in betonlook gietvloeren, is gevestigd in Dodewaard. Opzoek naar een professional die jouw betonlook gietvloer moet leggen in Zoelen? Wij helpen jou graag verder! Wij komen bij jou thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.