Betonlook gietvloer laten leggen?

Met een betonlook gietvloer creëer je een moderne sfeer. Ideaal voor nieuwbouwwoning en icm vloerverwarming.

Betonlook gietvloeren

Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (Pu) gietvloer die je op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer, anhydriet dekvloer als toplaag aanbrengt. Een betonlook gietvloer is een 1 en 2 kleuren gegoten kunststofvloer.

Je kunt een polyurethaan gietvloer met betonlook 1 en 2 verschillende kleurtinten krijgen, heeft een zeer strakke afwerking. Wil je in een nieuwbouw of bestaande woning een gietvloer met een betonlook? Overweeg dan een Pu vloer. Het kan zijn dat betonnen elementen in een nieuwbouwwoning (fundering, vloeren, muren) in het begin nog ‘werken’. Oftewel uitzetten of krimpen. Het voordeel van een pu gietvloer is dat het flexibeler is en bij werking van de ondervloer minder snel scheurt (scheur overbruggend) dan een betonnen toplaag (woonbeton).

Een Betonlook Gietvloer (PU gietvloer) van AR vloertechnieken is een prachtige, naadloze en flexibele gietvloer die ideaal werkt in combinatie met vloerverwarming. Ook is de vloer nagenoeg op elke ondergrond te gieten. De PU-gietvloer heeft een moderne, warme uitstraling en is ook nog eens  geluiddempend. PU gietvloeren zijn vloeistofdicht en daardoor zeer gemakkelijk te reinigen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze PU-gietvloer zijn? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een betonlook gietvloer?

Maak eerst met ons een afspraak voor het bezichtigen van uw huidige vloer. Wij nemen samples mee die u op de vloer kunt leggen zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Tijdens de afspraak meten we het aantal M2 op en inspecteren we de staat van de huidige ondervloer. Op basis van uw wensen, het aantal vierkante meters en de staat van de ondervloer stellen we een offerte op.

De vierkante meterprijs van een betonlook gietvloer is vanaf € 70

Wat komt er kijken bij het leggen van een betonlook gietvloer?

Is de ondervloer slecht? Dan moeten we deze eerst egaliseren. Om de kans op scheurvorming te voorkomen.

Dag 1 Ondervloer primeren.
Dag 2 Schuren ondervloer. Vervolgens brengen we een schrap laag aan. 
Dag 3 Pu gietvloer aanbrengen
Dag 4 Aflakken.

Hoe moet je een betonlook gietvloer schoonmaken/ onderhouden?

Maak een betonlook gietvloer schoon met zo min mogelijk schoonmaakmiddel. Hierdoor ontstaan namelijk lagen schoonmaakmiddel waardoor de vloer naar van loop niet meer schoon te krijgen is. Gebruik een bij normaal gebruik lauw water. en eens per maand de door ons bijgeleverde schoonmaak sets. Waardoor de vloer als nieuw blijft.

Voordelen

  • Twee verschillende kleurtinten
  • Strakke afwerking
  • Eenvoudig reinigen
  • Moderne sfeer

Betonlook vloeren van klanten

Gratis samples van gietvloeren aanvragen?