Betonlook (PU) gietvloer
laten leggen in Oss?

Een betonlook gietvloer is een moderne oplossing voor nieuwbouwwoningen. Deze polyurethaan (PU) gietvloer wordt aangebracht over een kale betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer. Het geeft je woning een stijlvolle, betonachtige uitstraling, die mooi combineert met vloerverwarming.
 
Als je op zoek bent naar een betonlook gietvloer in Oss, kunnen wij je daarbij helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Betonlook gietvloer PU gietvloer
Betonlook in de slaapkamer
Betonlook in de keuken
Betonlook in de woonkamer
Previous
Next

Voordelen van een Betonlook Gietvloer

  • Strakke afwerking
  • Eenvoudig reinigen
  • Stijlvast
  • Moderne sfeer
  • Twee verschillende kleuren
  • Geschikt voor vloerverwarming

Betonlook gietvloer laten leggen in Oss

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd voor het leggen van betonlook vloeren, zodat je verzekerd bent van deskundig advies. Bovendien bieden ze concurrerende prijzen, zodat je nooit teveel betaalt.

Wat is een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (PU) gietvloer die wordt aangebracht op een kale betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer als toplaag. Deze gietvloer is verkrijgbaar in twee verschillende kleurtinten en heeft een zeer strakke afwerking, waardoor het ideaal is voor nieuwbouw– of bestaande woningen. Voor wie op zoek is naar een moderne, naadloze vloer, is een PU gietvloer een overweging waard.

Een belangrijk voordeel van een PU gietvloer is de flexibiliteit. Bij het ‘werken’ van betonnen elementen in nieuwbouwwoningen kan de vloer uitzetten of krimpen. Een PU gietvloer is flexibeler en scheurt minder snel dan een betonnen toplaag, waardoor het een duurzame keuze is.

De PU gietvloer van AR Vloertechnieken is een prachtige, naadloze en flexibele gietvloer die perfect werkt in combinatie met vloerverwarming. De vloer kan op bijna elke ondergrond worden gegoten en heeft een moderne, warme uitstraling. Bovendien is de vloer geluiddempend, vloeistofdicht en daardoor zeer gemakkelijk te reinigen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de PU gietvloer of wilt u een betonlook gietvloer in Oss? Neem dan contact op met AR Vloertechnieken voor meer informatie.

Wat komt er kijken bij het leggen van deze soort gietvloer?

Is de ondervloer slecht? Dan moeten we deze eerst egaliseren. Om de kans op scheurvorming te voorkomen.

  • Dag 1: Ondervloer primeren
  • Dag 2: Schuren van de ondervloer en brengen we een schrap laag aan
  • Dag 3: Pu gietvloer aanbrengen
  • Dag 4: De gietvloer aflakken

Hoe moet je een betonlook gietvloer schoonmaken / onderhouden?

Reinig een betonlook gietvloer met een minimale hoeveelheid schoonmaakmiddel. Het gebruik van teveel schoonmaakmiddel kan leiden tot de opbouw van lagen, waardoor de vloer moeilijk schoon te houden is. Gebruik voor normaal onderhoud lauw water en gebruik eens per maand de door ons meegeleverde schoonmaaksets. Dit zorgt ervoor dat de vloer in optimale staat blijft.

Pu gietvloer betonlook in de woonkamer

Wat kost een betonlook gietvloer?

Een afspraak maken is de eerste stap om jouw huidige vloer in Oss te laten beoordelen. Tijdens deze afspraak zullen onze experts verschillende materiaalmonsters meenemen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden voor een gietvloer. Tijdens de afspraak meten we ook de oppervlakte en inspecteren we de staat van de onderliggende vloer. Op basis van jouw wensen, de afmetingen en de conditie van de ondergrond, stellen we een offerte op met de prijs voor de gietvloer. Eventuele extra kosten en opties zullen we ook met je bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

De vierkante meterprijs van een betonlook gietvloer is vanaf € 70,!

Betonlook gietvloer specialist

AR Vloertechnieken is dé specialist op het gebied van gietvloeren met betonlook in Oss. Of je nu op zoek bent naar een industriële uitstraling of een moderne twist voor uw interieur, onze gietvloeren garanderen altijd kwaliteit en duurzaamheid. Bij AR Vloertechnieken werken we uitsluitend met A-merken voor onze materialen. Hierdoor ziet uw vloer er nog jaren mooi uit. Wij bieden je bovendien ook van persoonlijk advies op maat. 

Uw betonlook gietvloer tegen een eerlijke prijs

Naast het leggen van een betonlook gietvloer is AR Vloertechnieken ook gespecialiseerd in andere verschillende soorten gietvloeren. Zo ook in het leggen van Lavasteen gietvloeren, woonbeton gietvloeren en industrievloeren. Ontdek onze mogelijkheden en laat ons uw woondroom werkelijkheid maken. 

Gratis samples van Betonlook gietvloeren aanvragen? Wij komen graag bij jou in Oss langs!

Over Oss

Oss is een levendige stad gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad biedt een rijke mix van geschiedenis, cultuur en natuur, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor bezoekers en een fijne leefomgeving voor de inwoners. Oss wordt gekenmerkt door zijn historische gebouwen, met onder andere het kasteel van Oss, dat een fascinerende blik biedt op het verleden van de regio. Daarnaast is Oss een belangrijk centrum voor kunst en cultuur, met vele galerieën, theaters en musea zoals Museum Jan Cunen.
Oss ligt in de buurt van Nijmegen.
 
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook betonlook gietvloeren in Oss. Kom jij uit Leersum en wil jij een nieuwe betonlook gietvloer? Wij helpen jou graag verder! Wij komen bij jou thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.