Betonlook (PU) gietvloer
laten leggen in Beuningen?

Met een betonlook gietvloer creëer je een moderne sfeer in je nieuwbouwwoning, perfect in combinatie met vloerverwarming. Deze polyurethaan (PU) gietvloer wordt aangebracht als toplaag op een kale betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer. Wil je een betonlook gietvloer laten leggen in Beuningen? Wij helpen je graag verder!

Betonlook gietvloer PU gietvloer
Betonlook in de slaapkamer
Betonlook in de keuken
Betonlook in de woonkamer
Previous
Next

Voordelen van een Betonlook Gietvloer

  • Strakke afwerking
  • Eenvoudig reinigen
  • Stijlvast
  • Moderne sfeer
  • Twee verschillende kleuren
  • Geschikt voor vloerverwarming

Betonlook gietvloer laten leggen in Beuningen

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om betonlook vloeren te leggen. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Wat is een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (Pu) gietvloer die je aanbrengt op een kale betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer als toplaag. Een betonlook gietvloer is een gegoten kunststofvloer die beschikbaar is in twee verschillende kleurtinten. Deze vloer heeft een zeer strakke afwerking en is ideaal voor nieuwbouw- of bestaande woningen. Overweeg een Pu gietvloer als je op zoek bent naar een moderne, naadloze vloer.

Een belangrijk voordeel van een Pu gietvloer is de flexibiliteit. Bij het ‘werken’ van betonnen elementen in nieuwbouwwoningen (fundering, vloeren, muren) kan de vloer uitzetten of krimpen. Een Pu gietvloer is flexibeler en scheurt minder snel dan een betonnen toplaag (woonbeton), wat het een duurzame keuze maakt.

Een PU gietvloer van AR Vloertechnieken is een prachtige, naadloze en flexibele gietvloer die perfect werkt in combinatie met vloerverwarming. De vloer kan op bijna elke ondergrond worden gegoten en heeft een moderne, warme uitstraling. Bovendien is de vloer geluiddempend, vloeistofdicht en daardoor zeer gemakkelijk te reinigen.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze PU gietvloer? Of wil je een betonlook gietvloer in Beuningen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat komt er kijken bij het leggen van deze soort gietvloer?

Is de ondervloer slecht? Dan moeten we deze eerst egaliseren. Om de kans op scheurvorming te voorkomen.

  • Dag 1: Ondervloer primeren
  • Dag 2: Schuren van de ondervloer en brengen we een schrap laag aan
  • Dag 3: Pu gietvloer aanbrengen
  • Dag 4: De gietvloer aflakken

Hoe moet je een betonlook gietvloer schoonmaken / onderhouden?

Maak een betonlook gietvloer schoon met zo min mogelijk schoonmaakmiddel. Hierdoor ontstaan namelijk lagen schoonmaakmiddel waardoor de vloer naar van loop niet meer schoon te krijgen is. Gebruik een bij normaal gebruik lauw water en eens per maand de door ons bijgeleverde schoonmaak sets. Waardoor de vloer als nieuw blijft.

Pu gietvloer betonlook in de woonkamer

Wat kost een betonlook gietvloer?

Maak eerst een afspraak met ons voor het bezichtigen van uw huidige vloer in Beuningen. Onze experts nemen samples mee, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor jouw gietvloer. Tijdens de afspraak meten we het aantal vierkante meters op en inspecteren we de staat van de ondervloer. Op basis van jouw wensen, de afmetingen en de conditie van de ondervloer, stellen we een offerte op en bepalen we de prijs voor jouw gietvloer. We bespreken ook eventuele bijkomende kosten en extra opties met jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

De vierkante meterprijs van een betonlook gietvloer is vanaf € 70,-

Betonlook gietvloer specialist

AR Vloertechnieken is dé specialist op het gebied van gietvloeren met betonlook in Beuningen. Of je nu op zoek bent naar een industriële uitstraling of een moderne twist voor uw interieur, onze gietvloeren garanderen altijd kwaliteit en duurzaamheid. Bij AR Vloertechnieken werken we uitsluitend met A-merken voor onze materialen. Hierdoor ziet uw vloer er nog jaren mooi uit. Wij bieden je bovendien ook van persoonlijk advies op maat. 

Uw betonlook gietvloer tegen een eerlijke prijs

Naast het leggen van een betonlook gietvloer is AR Vloertechnieken ook gespecialiseerd in andere verschillende soorten gietvloeren. Zo ook in het leggen van Lavasteen gietvloeren, woonbeton gietvloeren en industrievloeren. Ontdek onze mogelijkheden en laat ons uw woondroom werkelijkheid maken. 

Gratis samples van Betonlook gietvloeren aanvragen? Wij komen graag bij jou in Beuningen langs!

Over Beuningen

Beuningen is een charmante stad gelegen in de provincie Gelderland, Nederland. Het biedt een mix van historische en moderne attracties, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel toeristen als lokale bewoners. Beuningen staat bekend om zijn groene landschap en rustige woonwijken, die een ideale omgeving bieden voor gezinnen en natuur liefhebbers. Daarnaast organiseert de stad regelmatig evenementen en markten die de gemeenschap samenbrengen en bezoekers een voorproefje geven van de lokale cultuur en tradities. Met zijn combinatie van natuur, cultuur en gastvrijheid, is Beuningen een stad die veel te bieden heeft. Beuningen ligt in de buurt van Dodewaard, Ede, Veenendaal, Rhenen, Duiven en Nijmegen.
 
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook betonlook gietvloeren in Beuningen. Kom jij uit Beuningen en wil jij een nieuwe betonlook gietvloer? Wij helpen jou graag verder! Wij komen bij jou thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.