Betonlook (PU) gietvloer
laten leggen in Barneveld?

Met een betonlook gietvloer creëer je een moderne sfeer. Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame vloeroplossing voor je nieuwbouwwoning in Barneveld? Overweeg dan een betonlook gietvloer! Deze polyurethaan (PU) gietvloer wordt als toplaag aangebracht op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer en creëert een moderne, industriële uitstraling. Wij helpen je graag verder!

Betonlook gietvloer PU gietvloer
Betonlook in de slaapkamer
Betonlook in de keuken
Betonlook in de woonkamer
Previous
Next

Voordelen van een Betonlook Gietvloer

  • Strakke afwerking
  • Eenvoudig reinigen
  • Stijlvast
  • Moderne sfeer
  • Twee verschillende kleuren
  • Geschikt voor vloerverwarming

Betonlook gietvloer laten leggen in Barneveld

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om betonlook vloeren te leggen. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Ook hebben wij jaren lange ervaring met het leggen van verschillende soorten gietvloeren.

Wat is een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (PU) gietvloer die je op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer als toplaag aanbrengt. Een beton look gietvloer is een gegoten kunststofvloer die jij kunt verkrijgen in verschillende kleurtinten. De vloer heeft een zeer strakke afwerking en is ideaal voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Overweeg daarom om een betonlookvloer te nemen wanneer je een gietvloer wilt laten leggen. In het begin kan het voorkomen dat betonnen elementen in een nieuwbouwwoning, zoals de fundering, vloeren of muren, nog ‘werken’. Dit houdt in dat ze kunnen uitzetten of krimpen. Het voordeel van een PU gietvloer is dat deze flexibeler is en beter bestand tegen werking van de ondergrond, waardoor er minder snel scheuren ontstaan in vergelijking met een betonnen toplaag (woonbeton).

De PU gietvloer van AR vloertechnieken is niet alleen prachtig, maar ook naadloos en flexibel. Hierdoor is deze vloer een perfect combinatie met vloerverwarming en kan hij op vrijwel elke ondergrond aangebracht worden. Wij beoordelen dit wanneer wij bij u langskomen. Daarnaast heeft de PU-gietvloer een moderne en warme uitstraling en werkt hij ook nog eens geluiddempend. Bovendien is deze vloer vloeistofdicht en daardoor eenvoudig te reinigen. Wil je tips over het schoonhouden van gietvloer klik dan hier. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van onze PU-gietvloer? Of ben je geïnteresseerd in een betonlook gietvloer in Barneveld? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen wij samen kijken naar de perfecte PU-gietvloer voor jouw woning.

 

Wat komt er kijken bij het leggen van deze soort gietvloer?

Is de ondervloer slecht? Dan moeten we deze eerst egaliseren. Om de kans op scheurvorming te voorkomen.

  • Dag 1: Ondervloer primeren
  • Dag 2: Schuren van de ondervloer en brengen we een schrap laag aan
  • Dag 3: Pu gietvloer aanbrengen
  • Dag 4: De gietvloer aflakken

Hoe moet je een betonlook gietvloer schoonmaken/ onderhouden?

Maak een betonlook gietvloer schoon met zo min mogelijk schoonmaakmiddel. Hierdoor ontstaan namelijk lagen schoonmaakmiddel waardoor de vloer naar van loop niet meer schoon te krijgen is. Gebruik een bij normaal gebruik lauw water en eens per maand de door ons bijgeleverde schoonmaak sets. Waardoor de vloer prachtig mooi en als nieuw blijft.

Pu gietvloer betonlook in de woonkamer

Wat kost een betonlook gietvloer?

Maak eerst met ons een afspraak voor het bezichtigen van uw huidige vloer in Barneveld. Wij nemen samples mee die u op de vloer kunt leggen, zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden, kleuren en materialen. Wij meten tijdens de afspraak het aantal m2 op en inspecteren we de staat van de huidige ondervloer. Na de inspectie stellen wij op basis van jouw wensen, het aantal vierkante meters en de staat van de ondervloer stellen we een offerte op en bepalen we de prijs van een gietvloer. Ook eventuele bijkomende kosten en extra opties worden natuurlijk met je besproken. Wij zijn open, eerlijk en transparant.

De prijs per vierkantemeter voor een betonlook gietvloer is al vanaf € 70,-!

Betonlook gietvloer specialist

AR Vloertechnieken is dé specialist op het gebied van gietvloeren met betonlook in Barneveld. Of je nu op zoek bent naar een industriële uitstraling of een moderne twist voor jouw interieur, onze gietvloeren garanderen altijd kwaliteit en duurzaamheid. Bij AR Vloertechnieken werken we uitsluitend met A-merken voor onze materialen. Hierdoor ziet jouw vloer er nog jaren mooi uit. Wij bieden je bovendien ook van persoonlijk advies op maat. 

Uw betonlook gietvloer tegen een eerlijke prijs

Naast het leggen van een betonlook gietvloer is AR Vloertechnieken ook gespecialiseerd in andere verschillende soorten gietvloeren. Zo ook in het leggen van Lavasteen gietvloeren, woonbeton gietvloeren en industrievloeren. Ontdek onze mogelijkheden en laat ons jouw woondroom werkelijkheid maken. 

Gratis samples van Betonlook gietvloeren aanvragen? Wij komen graag bij u in Barneveld langs!

Over Barneveld

Barneveld is een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente Barneveld telt ruim 60.000 inwoners en bestaat naast de gelijknamige hoofdplaats uit de dorpen Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Stroe, Kootwijk, Terschuur en Zwartebroek. Barneveld ligt ook in de buurt van Arnhem, Duiven en Veenendaal. Barneveld heeft een aantal bezienswaardigheden, namelijk het Schaffelaarpark wat een prachtig park is met een historisch kasteel. Ook is een mooie bezienswaardigheid in Barneveld het Museum Nairac waar je meer kan leren over de geschiedenis van Barneveld en de omgeving.