Betonlook (PU) gietvloer
laten leggen in Arnhem?

Met een betonlook gietvloer creëer je een moderne sfeer. Ideaal voor nieuwbouwwoning en in combinatie met een vloerverwarming. Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (PU) gietvloer die je op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer als toplaag aanbrengt. Wilt u een betonlook gietvloer laten leggen in Arnhem? Wij helpen u graag verder!

Betonlook gietvloer PU gietvloer
Betonlook in de slaapkamer
Betonlook in de keuken
Betonlook in de woonkamer
Previous
Next

Voordelen van een Betonlook Gietvloer

  • Strakke afwerking
  • Eenvoudig reinigen
  • Stijlvast
  • Moderne sfeer
  • Twee verschillende kleuren
  • Geschikt voor vloerverwarming

Betonlook gietvloer laten leggen in Arnhem

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om betonlook vloeren te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Wat is een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer is een polyurethaan (Pu) gietvloer die je op een kale, betonnen vloer, zandcementdekvloer of anhydriet dekvloer als toplaag aanbrengt. Een beton look gietvloer is gegoten kunststofvloer.

Je kunt de polyurethaan gietvloer met betonlook in twee verschillende kleurtinten krijgen. De vloer heeft een zeer strakke afwerking. Wil je in een nieuwbouw of bestaande woning een gietvloer? Overweeg dan een Pu vloer. Het kan zijn dat betonnen elementen in een nieuwbouwwoning (fundering, vloeren, muren) in het begin nog ‘werken’. Oftewel uitzetten of krimpen. Het voordeel van een pu gietvloer is dat het flexibeler is en bij werking van de ondervloer minder snel scheurt (scheur overbruggend) dan een betonnen toplaag (woonbeton).

Een PU gietvloer van AR vloertechnieken is een prachtige, naadloze en flexibele gietvloer die ideaal werkt in combinatie met vloerverwarming. Ook is de vloer nagenoeg op elke ondergrond te gieten. De PU-gietvloer heeft een moderne, warme uitstraling en is ook nog eens geluiddempend. PU gietvloeren zijn vloeistofdicht en daardoor zeer gemakkelijk te reinigen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze PU-gietvloer zijn? Wilt u een betonlook gietvloer in Arnhem? Neem dan contact met ons op.

Wat komt er kijken bij het leggen van deze soort gietvloer?

Is de ondervloer slecht? Dan moeten we deze eerst egaliseren. Om de kans op scheurvorming te voorkomen.

  • Dag 1: Ondervloer primeren
  • Dag 2: Schuren van de ondervloer en brengen we een schrap laag aan
  • Dag 3: Pu gietvloer aanbrengen
  • Dag 4: De gietvloer aflakken

Hoe moet je een betonlook gietvloer schoonmaken / onderhouden?

Maak een betonlook gietvloer schoon met zo min mogelijk schoonmaakmiddel. Hierdoor ontstaan namelijk lagen schoonmaakmiddel waardoor de vloer naar van loop niet meer schoon te krijgen is. Gebruik een bij normaal gebruik lauw water. en eens per maand de door ons bijgeleverde schoonmaak sets. Waardoor de vloer als nieuw blijft.

Pu gietvloer betonlook in de woonkamer

Wat kost een betonlook gietvloer?

Maak eerst met ons een afspraak voor het bezichtigen van uw huidige vloer in Arnhem. Wij nemen samples mee die u op de vloer kunt leggen zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Tijdens de afspraak meten we het aantal m2 op en inspecteren we de staat van de huidige ondervloer. Op basis van uw wensen, het aantal vierkante meters en de staat van de ondervloer stellen we een offerte op en bepalen we de prijs van een gietvloer. Ook eventuele bijkomende kosten en extra opties worden met u besproken.

De vierkante meterprijs van een betonlook gietvloer is vanaf € 70,-

Betonlook gietvloer specialist

AR Vloertechnieken is dé specialist op het gebied van gietvloeren met betonlook in Arnhem. Of u nu op zoek bent naar een industriële uitstraling of een moderne twist voor uw interieur, onze gietvloeren garanderen altijd kwaliteit en duurzaamheid. Bij AR Vloertechnieken werken we uitsluitend met A-merken voor onze materialen. Hierdoor ziet uw vloer er nog jaren mooi uit. Wij bieden u bovendien ook van persoonlijk advies op maat. 

Uw betonlook gietvloer tegen een eerlijke prijs

Naast het leggen van een betonlook gietvloer is AR Vloertechnieken ook gespecialiseerd in andere verschillende soorten gietvloeren. Zo ook in het leggen van Lavasteen gietvloeren, woonbeton gietvloeren en industrievloeren. Ontdek onze mogelijkheden en laat ons uw woondroom werkelijkheid maken. 

Gratis samples van Betonlook gietvloeren aanvragen? Wij komen graag bij u in Arnhem langs!

Over Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente Arnhem kent 164.096 inwoners (2022). De stad ligt aan de rivier de Nederrijn, de Ijssel en de Sint-Jansbeek en nabij de plaatsen Dodewaard, Ede, Veenendaal, Rhenen, Duiven en Nijmegen.
AR Vloertechnieken, de specialist in gietvloeren, legt ook betonlook gietvloeren in Arnhem. Kom jij uit Arnhem en wil jij een nieuwe betonlook gietvloer? Wij helpen jou graag verder! Wij komen bij jou thuis langs met samples en bespreken samen alle mogelijkheden.